Poze Cel mai vandut: Stupi de albine verticali 10 rame, asamblat cu fund antivarroa

     


Cel mai vandut: Stupi de albine verticali 10 rame, asamblat cu fund antivarroa

: celmaivandut

Pret: 254,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Contine: fund antivarroa, cuib, podisor, capac si feronerie

   Stupul de albine prezentat este o varianta foarte convenabila pentru apicultor. Stupul de albine vine impreuna cu toata feroneria aferenta. Stupul prezentat nu contine magazia acesta putand fi comanda impreuna cu acest stup sau achizitionata ulterior.

   Calitatea materialelor si a preciziei va ofera o siguranta ridicata chiar si dupa ani de utilizare si pastoral intensiv.  

- fundul acestor stupi de albine este detasabil sau fix la cerere, antivarroa cu sita si sertar de tabla zincata de 0.35 mm grosime

- corpul de stupi de albine este realizat din cherestea de rasinoase stratificata (asemanatoare tamplariei din lemn pentru geamuri termopan).

- podisorul pentru stupi de albine este prevazut cu sita pentru o aerisire corespunzatoare

- capacul stupului de albine este inalt si asigura bine podisorul. Capacul de tabla zincata de 0.35 mm grosime este cositorit la colturi si protejat ca sa nu se infiltreze apa. 

   Elementele acestor stupi de albine sunt realizate din cherestea de rasinoase uscata natural + artificial, cuibul este fabricat din cherestea stratificata, fara noduri cazatoare. Toate componentele stupului sunt atent prelucrate la o precizie de cateva zecimi de milimetru. 

   Toate elementele stupului: fundul de stup, cuibul, magazia, podisorul si capacul sunt slefuite si pregatite pentru vospit. 

Standardul de calitate este foarte ridicat. Va putem oferi datele de contact de la apicultori care au mai achizitionat stupi de albine de la Fabrica de stupi Oradea. 

Produs                      Cantitate
Fund antivarroa cu sita si sertar 1
Corp stup 1/1 1
Rama podisor cu sita 1
Capac cu tabla zincata 1

* stupii sunt slefuiti si gata de vopsit

* componentele sunt asamblate

* fundul contine sita si sertarul de tabla

   Componentele acestor stupi de albine sunt realizate din panouri lamelare din lemn de molid uscat artificial, imbinat prin lipire in prese cu adeziv industrial de productie germana pentru utilizare la exerior D4. 

   Grosimea peretilor pentru lazi de stupi de albine verticale este de 21mm.

   Descrierea elementelor componente pentru lazi de stupi de albine verticali:

   Fundul antivarroa fix sau mobil pentru stupi verticali, contine sita si subarul din tabla.

   Albinele din stup au tendinta de a urca spre podisor cand temperatura in stup creste existand riscul, mai ales la stupii suprapopulati, ca ele sa obtureze sita se ventilatie clasica si sa se ajunga la situatia sufocarii stupului. Un avantaj al folosirii fundului antivaroa este si posbilitatea inchiderii urdinisului fara riscuri in cazul stropirilor culturilor. Plasa fundului antivarroa pentru stupi de albine verticali nu este propolizata de albine comparativ cu plasa podisorului

    Fundul antivarroa pentru lazi de stupi de albine verticali este realizat astfel incat in partea inferiora exista un spatiu cu inaltimea de 20 mm in care peste iarna se poate introduce o placa de polistiren estrudat pentru a proteja albinele de curenti (aceasta optiune sta la mana apicultorului) sertarul de tabla va sustine in partea inferioara placa de polistiren. Dimensiunea fundului de stupi de albine este exact egala cu cea a cuibului STAS adica 422 mm x 495 mm.

   Cuibul pentru lazi de stupi de albine verticale are o inaltime de 310 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 18 mm inaltime si 10 mm adancime.

   Rama asezata in cuib are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

   Dupa asezarea celor 10 rame in cuib ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

   De la fundul stupului pana la partea inferioara a ramei de albine exista o distanta de aproximativ 15-16 mm. La asezarea magaziei peste cuib se creeaza un spatiu intre ramele de cuib si magazie de aproximativ 9 mm.

   Cuibul de stupi de albine este montat cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4.

   Podisorul simplu pentru stupi de albine verticali este format dintr-o rama de lemn pe care se prinde sita pentru ventilatie. Acest produs contine si sita pentru ventilatie

    Rama din lemn a podisorului pentru stupi de albine este prevazut cu imbinare in falturi.

    Iarna podisorul se poate inchide cu polistiren de 2 cm sau cu hartie, carton, alte materiale textile care sa absoarba umezeala din stup.

    Podisorul pentru stupi de albine verticali este realizat din lemn de rasinoase, uscat artificial. Podisorul pentru cutii de stupi  de albine verticali este asamblat cu adeziv D4 rezistent la umezeala.

    La asezarea podisorului peste cuibul stupului de albine sau magazia stupului ramane un spatiu de 8 mm sau 28 mm in functie de cum este asezat, astfel rame spatiu suficient albinelor si totodata se poate aseza si hrana solida. 

    Dupa preferinta podisorul poate sa fie acoperit in intregime cu sita pentru aerisire sau cu placaj, pfl.

   Capacul pentru stupi de albine verticali format din rama de lemn si tablie de OSB. Capacul are inaltimea de 9 cm si este acoperit cu tabla zincata

   Elementele acestor stupi de albine sunt asamblate cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4.

Va rugam consultati cu atentie descrierea produselor si consultati de asemenea si schitele si toate pozele aflate in descrierea produsel

Suntem producator de lazi de stupi de albine in diverse configuratii: lazi stupi de albine Dadant 10 rame sau lazi stupi de albine orizontale. 

Va oferim cutii stupi de albine la cele mai bune preturi de pe piata si o calitate deosebita. Utilizam doar cherestea de molid uscata artificial. Fabrica de stupi Oradea va ofera stupi de vanzare de calitate cu livrare in toata tara din Bihor, Satu-Mare pana in Buzau, Vaslui, Bucuresti, Tulcea, Valcea, etc. 


   Desfacem produsele noastre prin intermediul magazinului nostru online www.stupvertical.ro, unde veti gasi stupi de vanzare in diferite configuratii.


lazi de stupi olx si pagina noastra de facebook, si canalul nostru youtube.


Va oferim cutii stupi de albine la cele mai bune preturi de pe piata si o calitate deosebita. Utilizam doar cherestea de molid uscata artificial. producatori lazi stupi de albine,stupi de vanzare, lazi stupi dadant, vind stupi, vand lazi albine stupi,vand lazi ptr stupi,lazi stupi orizontale, lazi stupi verticali,vand cutii stupi,cutii stupi albine,preturi cutii stupi,cutii stupi si rame, vanzare stupi cu albine, stupi de vanzare ieftini ,vand lazi ptr albine,vand lazi albine, stupilazi albine timis,lazi apicole,familii albine fara lazi, vanzare,lazi stupi de albine orizontale,lazi stupi dadant,lazi stupi de vanzare verticali,stupi de albine verticali pret,stupi verticali schite,stupi verticali de vanzare,stupi de albine verticali dimensiuni,stupi de albine orizontali,apitamplarie, stupi verticali,stupi verticali pe 10 rame,schite stupi verticali 10 rame.Detalii produs


Categorie: Montati

Greutate produs: 10.4 kg.

Cod produs - SKU: celmaivandut


  
  

  

Tag-uri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!