Poze Kit lazi stupi de albine vertical 10 rame, cu fund plin

     


Kit lazi stupi de albine vertical 10 rame, cu fund plin

: stupverticalfundplinfmagkit

Pret: 134,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Acesti stupi de albine contine: fund plin, cuib, podisor, capac


Produs                      Cantitate
Fund plin detasabil 1
Corp stup 1/1 1
Rama podisor 1
Capac cu aerisire din lemn acoperit cu OSB 8 mm 1

* nu contine feronerie, site, sertar de tabla

* componentele nu sunt asamblate

    Daca cautati stupi pentru albine de calitate fara noduri cazatoare, fara stupi de albine deformati din cauza umiditatii lemnului, cu dimensiuni precise si executate conform STAS la noi gasiti 100 % calitate.

    Livram in toata tara stupi de albine si lazi pentru albine in varianta kit neasamblat sau asamblat inclusiv vopsit.

    Stupii de albine sunt confectionati 100% din cherestea de rasinoase, uscata artificial, fara noduri cazatoare.

    Corpurile de stupi de albine sunt executati prin stratificarea cherestelei.

   Elementele componente pentru lazi de stupi de albine verticali Dadant sunt realizate din panouri lamelare din lemn de molid, cu umiditatea de 10%, imbinat prin lipire in prese cu adeziv industrial pentru cu utilizare la exerior D4 de productie germana.

   Grosimea peretilor pentru stupul vertical este de 21 mm.

   Dimensiuni exterioare 422 x 495.

   Descrierea elementelor componente pentru lazi stupi de albine Dadant:

   Fundul de stupi de albine este un fund plin fix sau mobil, format din doua laterale solide si un podet de lemn.

   Cuibul de stupi de albine are o inaltime de 310 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 18 mm inaltime si 10 mm adancime.

   Rama asezata in cuib are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

   Dupa asezarea celor 10 rame in cuib ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

   De la fundul stupului pana la partea inferioara a ramei de albine exista o distanta de aproximativ 15-16 mm. La asezarea magaziei peste cuib se creeaza un spatiu intre ramele de cuib si magazie de aproximativ 9 mm.

   Cuibul lazii de albine este montat cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4 ceea ce confera o rezistenta maxima, in cazul in care se comanda cuibul asamblat. 

   Podisorul simplu  pentru stupi de albine format dintr-o rama de lemn pe care se prinde sita pentru ventilatie. Acest produs nu contine si sita pentru ventilatie

   Capacul cu aerisire pentru stupi de albine format din rama de lemn si tablie de OSB de 8 mm grosime. Capacul are inaltimea de 9 cm.

   Elementele acestor stupi de albine sunt asamblate cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4, in cazul in care se comanda lazi de stup asamblate.

    Va rugam consultati cu atentie descrierea produselor si consultati de asemenea si schitele si toate pozele aflate in descrierea produsel

    Fabrica de stupi Oradea- suntem producatori de lazi pentru albine in diverse configuratii. 

    Producem lazi stupi de albine Dadant verticali si lazi stupi de albine orizontale in diverse configuratii. 

    Lazi stupi de vanzare la cele mai avantajoase preturi. 


 Fabrica de stupi Oradea va ofera stupi de vanzare de calitate cu livrare in toata tara din Bihor, Satu-Mare pana in Buzau, Vaslui, Bucuresti, Tulcea, Valcea, etc. 


   Desfacem produsele noastre prin intermediul magazinului nostru online www.stupvertical.ro, unde veti gasi stupi de vanzare in diferite configuratii.


lazi de stupi de vanzare olx si pagina noastra de facebook, si canalul nostru youtube.
producatori lazi stupi de albine, lazi stupi de albine dadant, vind stupi, stupi de vanzare, vand lazi albine stupi,vand lazi ptr stupi,lazi stupi de albine orizontale, lazi stupi de albine verticali,vand cutii stupi,cutii stupi de albine,preturi cutii stupi de albine,cutii stupi de albine si rame, vanzare stupi cu albine, stupi ieftini ,vand lazi ptr albine,vand lazi albine, stupi,lazi albine timis,lazi apicole,familii albine fara lazi, vanzare,lazi stupi de albine orizontale,lazi stupi dadant,lazi stupi verticali,stupi verticali pret,stupi verticali schite,stupi verticali de vanzare,stupi verticali dimensiuni,stupi de vanzare orizontali,apitamplarie, stupi de vanzare verticali,stupi de albine verticali pe 10 rame,schite stupi verticali 10 rame, stupi de vanzare, apiculturaDetalii produs


Categorie: in KIT

Greutate produs: 9.8 kg.

Cod produs - SKU: stupverticalfundplinfmagkit


  
  

  

Tag-uri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!