Poze KIT lazi stupi de albine verticali 10 rame cu magazie si fund antivarroa

     


KIT lazi stupi de albine verticali 10 rame cu magazie si fund antivarroa

: stupvertical2kitcumag_21mm_10r

Pret: 166,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Acesti stupi de albine contin: fund antivarroa, cuib, magazie 1/2, podisor, capac

    Varianta de stupi de albine neasamblat, economic, fara rabat de la calitate. Apicultorul poate sa il monteze usor, toate componentele fiind prelucrate cu precizie.

Atentie! Stupul de albine vertical in KIT se livreaza fara adeziv si fara holzsuruburi.

Stupul de albine nu este montat 

Produs                      Cantitate
Fund antivarroa asamblat 1
Corp stup 1/1 KIT 1
Magazie stup 1/2 KIT 1
Rama podisor KIT 1
Capac din lemn acoperit cu OSB 8 mm KIT 1

* nu contine feronerie, site, sertar de tabla

* componentele nu sunt asamblate

    Daca cautati stupi de albine de calitate fara noduri cazatoare, fara stupi de albine deformati din cauza umiditatii lemnului, cu dimensiuni precise si executate conform STAS la noi gasiti 100 % calitate.

    Livram in toata tara stupi de albine si lazi pentru albine in varianta kit neasamblat sau asamblat inclusiv vopsit.

    Stupi de albine confectionati 100% din cherestea de rasinoase, uscata artificial.

  Corpurile acestorstupi de albine sunt executati prin stratificarea cherestelei. Componentele sunt realizate din panouri lamelare din lemn de molid uscat artificial cu latimea de 9 cm, imbinat prin lipire in prese cu adeziv industrial de productie germana pentru utilizare la exerior D4. 

   Grosimea peretilor pentru lazi de stupi de albine verticale este de 21 mm.

   Dimensiuni: 422 x 495

   Descrierea elementelor componente pentru lazi de stupi de albine verticali:

   Fundul antivarroa fix sau mobil pentru stupi de albine verticali, nu contine sita si subarul din tabla.

   Cuibul pentru lazi de stupi de albine verticale are o inaltime de 310 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 18 mm inaltime si 10 mm adancime.

   Rama de stup asezata in cuib are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului de albine fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

   Dupa asezarea celor 10 rame in cuib ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

   De la fundul stupului de albine pana la partea inferioara a ramei de albine exista o distanta de aproximativ 15-16 mm. La asezarea magaziei peste cuib se creeaza un spatiu intre ramele de cuib si magazie de aproximativ 9 mm.

   Cuibul pentru stupi de albine este montat cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4 (in cazul in care se comanda lazi de albine montate).

   Magazia pentru lazi de stupi de albine verticali are o inaltime de 170 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 18 mm inaltime si 10 mm adancime.

   Rama de albine asezata in magazie are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului de albine fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

   Dupa asezarea celor 10 rame in magazie ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

   La asezarea magaziei peste cuib se creeaza un spatiu intre ramele de cuib si magazie de aproximativ 9 mm.

   Podisorul simplu pentru stupi de albine verticali este format dintr-o rama de lemn pe care se prinde sita pentru ventilatie. Acest produs nu contine si sita pentru ventilatie

   Capacul pentru stupi de albine verticali format din rama de lemn si tablie de OSB. Capacul are inaltimea de 9 cm.

   Elementele acestor stupi de albine sunt asamblate cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4 (in cazul in care se comanda cutii stupi de albine montate).


    Va rugam consultati cu atentie descrierea produselor si consultati de asemenea si schitele si toate pozele aflate in descrierea produsel

    Suntem producator de lazi de stupi de albine in diverse configuratii: lazi stupi de albine Dadant 10 rame, 12 rame sau lazi stupi de albine orizontale. 

    Va oferim cutii stupi de albine la cele mai bune preturi de pe piata si o calitate deosebita. Utilizam doar cherestea de molid uscata artificial. 


Fabrica de stupi Oradea va ofera stupi de vanzare de calitate cu livrare in toata tara din Bihor, Satu-Mare pana in Buzau, Vaslui, Bucuresti, Tulcea, Valcea, etc. 

   Desfacem produsele noastre prin intermediul magazinului nostru online www.stupvertical.ro, unde veti gasi stupi de vanzare in diferite configuratii.

lazi de stupi de albine olx si pagina noastra de facebook, si canalul nostru youtube.
Detalii produs


Categorie: in KIT

Greutate produs: 11.6 kg.

Cod produs - SKU: stupvertical2kitcumag_21mm_10r


  
  

  

Tag-uri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!