Poze Magazie cat 1/2 stupi de albine verticali 10 rame, asamblat

     


Magazie cat 1/2 stupi de albine verticali 10 rame, asamblat

: magazie_1/2_10r21_montata

Pret: 47,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

    Magazia 1/2 pentru stupi de albine verticali Dadant

    Garantie 24 de luni.

    Realizata din panouri lamelare din lemn de molid, cu umiditatea de 10%, imbinat prin lipire in prese cu adeziv industrial pentru  utilizare la exerior D4 de productie germana.

    Grosimea peretilor magaziei pentru stupul de albine vertical este de 21 mm.

    Magazia pentru stupi de albine are o inaltime de 170 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 18 mm inaltime si 10 mm adancime.

    Rama de albine asezata in magazia stupului de albine are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

    Dupa asezarea celor 10 rame in magazia stupului de albine ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

    La asezarea magaziei peste cuib se creeaza un spatiu intre ramele de cuib si magazie de aproximativ 9 mm.

    Magazia pentru stupi de albine este montata cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4.

    Dimensiunile exterioare ale magaziei sunt: 422 x 495 mm si inaltimea de 170 mm.

    Dimensiunile interioare ale cuibului sunt: 380 x 450 mm.

    Greutatea magaziei montata este de aproximativ 2,6 kg.

Tehnologia lemnului stratificat ajuta la crearea unui material cu o durabilitate mai mare in timp. Durata de viata creste exponential prin faptul ca elementele stupului de albine sunt formate din mai multe lamele de lemn ceea ce ajuta la anularea tensiunilor care apar datorita caldurii si soarelui din timpul zilei, a umiditatii si frigului din timpul noptii, a fenomenului de inghet iarna, a diferentelor de temperatura din interiorul stupului si exteriorul lui. Totodata lemnul stratificat capata si rezistenta crescuta la actiuni mecanice, stupii de albine produsi de Fabrica de stupi Oradea se comporta impecabil la transportul in pastoral.

Stupii de albine produsi de Fabrica de stupi Oradea, au o garantie de 24 luni, insa ei arata ca noi si dupa 5 ani de utilizare deoarce lemnul stratificat utilizat la producerea lor se obtine prin taierea radiala a bustenilor, din scandurile astfel obtinute urmeaza eliminarea nodurilor cazatoare, bucatile rezultate trebuiesc apoi imbinate in dinti formand lamele lungi, iar lamelele rezultate sunt lipite si presate (avand grija la alternarea sensului fibrei de lemn) pentru a forma materialul brut. Adezivul utilizat este aracet tip D4, acesta este mai rezistent si mai flexibil decat rasina din lemn, adica la orice solicitare mecanica (fie datorita transportului, fenomenului de dilatare contractare) lemnul nu va ceda in locul unde este lipit.


Fabrica de stupi Oradea va ofera stupi de vanzare de calitate cu livrare in toata tara din Bihor, Satu-Mare pana in Buzau, Vaslui, Bucuresti, Tulcea, Valcea, etc. 

   Desfacem produsele noastre prin intermediul magazinului nostru online www.stupvertical.ro, unde veti gasi stupi de vanzare in diferite configuratii.

lazi de stupi de vanzare olx si pagina noastra de facebook, si canalul nostru youtube.


 Detalii produs


Categorie: Componente montate

Greutate produs: 2.5 kg.

Cod produs - SKU: magazie_1/2_10r21_montata


  
  

  

Tag-uri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!