Aprecieri
"livrarea nu a fost prompta deoarece a fost nevoie sa ma deplasez 1 km pana la ramificatia cu drumul oravita-resita.Motivatia curierului a fost ca are multe colete si nu se incadreaza in timp.
despre costul transportului nu am nici un comentariu.
indoiala in legatura cu calitatea promisa am avut,deorece piata este mare si nu sti ce primesti si e penibil sa trimiti marfa inapoi.
nu am bagat in seama ca oferiti garantie,am privit atent pozele si am vazut o prelucrare profesionala,bineinteles si pozele pot fi trucate de aceea am ales sa comand ceva mai putin si sa vad calitatea lucrari si in viitor sa comand de la DVS.
intradevar pretul este minim la calitatea oferita
am cumparat stupi cu cioturi care au deformat stupul
stupi in kit nu am cumparat dar sunt curios cit de usor se asambleaza
cu placere o sa va recomand si altor apicultori" N. F.

*******
"Buna,
Sunt din A*****, judetul Arad. Am achizitionat in total 5 stupi de la
dumneavoastra si vreau sa va transmit multumirile mele fata de calitatea acestora, finisajele de exceptie, materialele folosite si oportunitatea cu care am fost servit.
Cine va alege nu se inseala." Ionel B,

*****

"Buna ziua ,

Am primit stupii fara nici un defect .
I-am montat fara sa am vreo componenta lipsa :) 
Am atasat si  poza cu stupii montati si vopsiti ( mai degraba pictati) :)"
Ionel S. ,  Bacau


******

"Am avut o comanda la aceasta firma de 25 stupi verticali cu magazie 1/2. Desi initial mi s-a spus ca vor fi gata in 2 saptamani (echipa care lucreaza tocmai venea din concediu) am avut surpriza ca dupa o saptamana sa fiu sunat ca lazile sunt gata. Lemn uscat ,imbinari perfecte, totul lucrat profesional. In doua cuvinte seriozitate si calitate!
                                                                                 Cu respect, Dorin C."
*****

"Ma numesc Popescu Ionut Cristian , sunt un apicultor din Dragalina , Calarasi si am comandat de la aceasta firma 45 de stupi ME formati din fund detasabil , doua corpuri , podisor hranitor si capac . Sunt foarte multumit de calitatea executiei , stupii fiind foarte bine incheiati , materialul uscat si foarte bine finisat . Un alt aspect de care sunt foarte incantat este faptul ca au fost respectate  dimensiunile ( indiferent ce fund , corp , podisor sau capac folosesc, se potrivesc toate intre ele).Nu in ultimul rand as vrea sa multumesc firmei ca toate cerintele si indicatiile mele au fost ascultate si puse in practica." 26.08.2015

******

" da asta este premiul castigat de la FABRICA DE STUPI ORADEA...(si tin sa le multumesc inca odata pentru seriozitate si calitatea produselor pe care le au nu am nici un interes sa le fac reclama dar alaturi este un stup facut la noi la Vaslui asa ca va spun ca este o mare diferenta pentru ca materialu nu a fost destul de uscat si am avut probleme la unii stupi , pe cand astia sunt de o calitate deosebita...". NIcu M.

******

"Pot spune ca sunt foarte multumit de calitate si termenul respectat. Singura sugestie ar fi sa va faceti o publicitate mai intensa pe internet pentru ca unii care vand calitate mult inferioara sunt mai agresivi....
O sa va recomand si sper sa mentineti pe viitor aceeasi proportie calitate - pret...

Am primit zilele acestea o comanda facuta la Fabrica de stupi Oradea.
Pot spune doar de bine....Baietii au scule, materiale si cuvant.
Atasez poze cu caturi... " Daniel M. , jud Arad

lazi albine, stupi albine

lazi albine,stupi verticali,cutii stupi

*******

D. Sebastian E.  :postat in 26.10.2014 forum Apiardeal. " Mi-a ajuns premiul celor de la " Fabrica de stupi Oradea ". E un stup de 10 rame, foarte bine lucrat, din blana de brad uscata, slefuit cum trebuie. Cel mai mult mi-au placut fundul si capacul. Se vede ca au scule performante. Debitarile, frezatul si incleiatul sunt la nivel de arta. Nu folosesc aracet ci un clei zdravan. Bravo lor pt. initiativa ! "