Despre noi

     

Descopera  cum poti avea stupi realizati din cele mai bune materiale, incheiati si vopsiti profesional, cu toata feroneria aferenta la doar 23 de lei/an adica echivalentul unui kg de miere !! Garantie 5 ani !!

Alege cu atentie de unde si ce cumparati

   Exista zeci de producatori pe piata producatorilor de stupi pentru albine, insa calitatea materialelor, a imbinarii, a finisajelor si implicit a duratei de utilizare difera destul de mult. Cand evaluezi firma de la care vrei sa cumperi, este indicat sa te uiti si la vechimea ei pe piata, dar si la succesul si ratingul oferit de alti clienti. O companie care face profit, se extinde si reuseste sa aiba succes este una care stie sa vina in ajutorul clientilor ei cu materiale de calitate, astfel incat sa isi creeze o reputatie impecabila si un numar mare de oameni care ii raman fideli.

Nu alege cele mai ieftine produse

   Cu siguranta vrei sa iesi cat mai ieftin cu achizitia unor stupi noi, iar intentia de a alege produse cu cel mai mic pret este foarte mare. Informeaza-te de pe forumuri sau bloguri despre producator, despre materialele pe care le folosesc, afla parerea altor oameni care le-au folosit. In acest fel vei afla care sunt cele pe care merita sa dai banii.

  Ne-am creat o imagine pozitiva in randul apicultorilor din toata tara livrand lazi de stupi de calitate, o imagine care a implicat multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu de la alegerea furnizorilor de materii prime, conceperea componentelor de stupi, producerea lor in serie si desfacera la nivel national.


Apeland la Fabrica de stupi Oradea esti sigur ca nu gresesti !


     Apicultura este in primul rand o pasiune fata de natura, de albine, de stuparit. Practicantii acestei frumoase "meserii" sunt in totalitate dedicati activitatilor necesare apiculturii. Cei aflati la inceput de drum, se informeaza si in general, sunt ghidati de catre un apicultor experimentat, care, in timp a asimilat cunostintele acestei arte, arta apiculturii, care astfel devine si o traditie.
     Este o satisfactie imensa atunci cand apicultorul se simte rasplatit pentru munca lui, pentru eforturile depuse, vazand ca famillile lui prospera, se intaresc si se inmultesc. Implicit creste si productia de miere, de polen, de propolis...Evident, pentru cele mai bune rezultate si aceasta "afacere" necesita investitii. Stuparul va investi chiar de la inceput, va cumpara roiuri sau familii de albine, tratamente, hrana si echipamente. Sa nu uitam de un aspect important, de casa albinelor, care le este oferit de catre noi, apicultorii.
      Achizitionarea de lazi noi de stupi pentru albinele noastre este esentiala. Indiferent daca preferam sa lucram cu lazi verticale pe 10 rame sau 12 rame, sau preferam lazi orizontale pe 16, 18, 20 de rame, trebuie sa avem in vedere in primul rand, calitatea acestor lazi. Numai noi, apicultorii adevarati si devotati stim cat de important este, ca lazile noastre sa fie bine lucrate, din materiale de calitate, care le ofera o viata lunga.
     Noi, Fabrica de Stupi Oradea, nu suntem doar producatori de lazi pentru albine, suntem si apicultori. Acesta este motivul pentru care va putem oferi lazile de care aveti nevoie, pentru a va usura munca si pentru a fi siguri ca aceasta investitie este una de lunga durata, care merita facuta.
   La noi gasiti o gama variata de lazi in toate configuratiile. Va oferim posibilitatea de a alege configuratia convenabila pentru Dvs. si stupina Dvs. Puteti alege de la lazi in KIT, cu fund antivarroa sau plin, cu magazie sau fara, cu podisor simplu sau podisor hranitor, pana la lazi complet echipate cu toata feroneria necesara, inclusiv rame nemontate sau rame montate si insarmate.
      Va stam la dispozitie cu ofertele noastre in magazinul nostru online www.stupvertical.ro
     Luati legatura cu noi si veti primi ajutorul si sprijinul nostru in ceea ce aveti nevoie, indiferent daca doriti sa faceti o comanda sau daca aveti doar intrebari. 

      Firma noastra S.C. ASROM INDUSTRII S.R.L. se ocupa cu fabricarea de lazi pentru albine de mai bine de 6 ani, ani in care ne-am dedicat in totalitate perfectionarii produselor noastre. Putem afirma cu mandrie ca munca noastra este rasplatita, deoarece colaboram cu multi apicultori din intreaga tara, apicultori care ne-au devenit clienti fideli.  Suntem dedicati imbunatatirii constante a produselor noastre. Fiecare client este cel mai important client si o oportunitate pentru noi de a ne imbunatati oferta.  

     Prioritatea noastra este satisfactia dvs. Atu-ul nostru consta in profesionalism si in anii de experienta pe piata. In plus, personalul nostru calificat are grija sa va furnizeze solutiile cele mai rapide si mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizata si un inalt grad de implicare.

     Misiunea noastra este sa devenim un partener de incredere al apicultorilor din Romania, prin a le oferi o gama variata de echipamente si accesorii de inalta calitate pentru apicultura, cu livrare rapida la un cost redus. 

    Politica sustinuta de societate este de a avea o gama variata de stupi pentru albine (fabricati conform STAS in vigoare) de o calitate cat mai ridicata, muncitori dedicati, implicati si fideli, in vederea satisfacerii cerintelor pietei si a clientilor actuali si potentiali.

      Ca si o scurta descriere a produselor noastre amintim :

-stupi pentru albine verticali pentru 10 sau 12 rame, executati din lemn de molid cu grosimi ale peretilor de 21 mm sau 25 mm, in varianta Dadant, Langstroth ;

-stupi pentru albine orizontali pe 16, 18 sau 20 rame

-stupi de albine neasamblati sau asamblati, vopsiti, cu feronerie montata, etc

-rame pentru stupi de albine, diverse modele confrom STAS in vigoare.

-colectoare de polen

     Diferentierea fata de concurenta consta in principal in calitatea produselor noastre si respectarea STAS-urilor in vigoare precum si pret. De asemenea foarte importante sunt si calitatea serviciilor pre si post-vanzare : descoperirea nevoilor reale a clientilor si ajutorul acordat in alegerea celei mai bune variante, garantie pe o perioada mai lunga de timp.

 Aici LISTA DE PRETURI STUPI