Despre noi_copy_1

Firma noastra S.C. ASROM INDUSTRII S.R.L. se ocupa cu fabricarea de lazi pentru albine de mai bine de 6 ani, ani in care ne-am dedicat in totalitate perfectionarii produselor noastre. Putem afirma cu mandrie ca munca noastra este rasplatita, deoarece colaboram cu multi apicultori din intreaga tara, apicultori care ne-au devenit clienti fideli.  Suntem dedicati imbunatatirii constante a produselor noastre. Fiecare client este cel mai important client si o oportunitate pentru noi de a ne imbunatati oferta.  

Prioritatea noastra este satisfactia dvs. Atu-ul nostru consta in profesionalism si in anii de experienta pe piata. In plus, personalul nostru calificat are grija sa va furnizeze solutiile cele mai rapide si mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizata si un inalt grad de implicare.

     Misiunea noastra este sa devenim un partener de incredere al apicultorilor din Romania, prin a le oferi o gama variata de echipamente si accesorii de inalta calitate pentru apicultura, cu livrare rapida la un cost redus. 

     Politica sustinuta de societate este de a avea o gama variata de stupi pentru albine (fabricati conform STAS in vigoare) de o calitate cat mai ridicata, muncitori dedicati, implicati si fideli, in vederea satisfacerii cerintelor pietei si a clientilor actuali si potentiali.

     Ca si o scurta descriere a produselor noastre amintim :

-stupi pentru albine verticali pentru 10 sau 12 rame, executati din lemn de molid cu grosimi ale peretilor de 22 mm sau 25 mm, in varianta Dadant, Langstroth ;

-stupi pentru albine orizontali pe 16, 18 sau 20 rame

-stupi neasamblati sau asamblati, vopsiti, cu feronerie montata, etc

-rame pentru stupi de albine, diverse modele confrom STAS in vigoare.

-colectoare de polen

     Diferentierea fata de concurenta consta in principal in calitatea produselor noastre si respectarea STAS-urilor in vigoare precum si pret. De asemenea foarte importante sunt si calitatea serviciilor pre si post-vanzare : descoperirea nevoilor reale a clientilor si ajutorul acordat in alegerea celei mai bune variante, garantie pe o perioada mai lunga de timp.