Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro).

TERMENI SI CONDITII

Site-ul stupvertical.ro, denumit in continuare “site”, este detinut si administrat de SC Asrom Industrii S.R.L., denumit in continuare “Asrom Industrii”, avand urmatoarele date de identificare: CUI 28296438 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J5/630/2011 cu sediul in Oradea, str Horia Coriolan 175 C, Romania.

Navigarea pe site-ul stupvertical.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

Link-uri utile:

Soluționarea on-line a litigiilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

 1. Definitii

Utilizator - reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Client - persoana juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii / Cererii de oferta si care contine informatii despre client.

Comanda - reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un client, prin care clientul transmite Asrom Industrii intentia sa de a achizitiona produse si servicii de pe site.

Cerere oferta - reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un client, prin care clientul transmite Asrom Industrii intentia sa de a obtine informatii despre pret si disponibilitate pentru diverse produse de pe site.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra produselor/serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Asrom Industrii intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Asrom Industrii cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizatorii/clientii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

 1. Drepturile de proprietate intelectuala

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre Asrom Industrii si produsele pe care le comercializam. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Asrom Industrii, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Asrom Industrii este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor marcilor inregistrate publicate pe site.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Asrom Industrii, prevazute de legislatia in vigoare.

 1. Declinarea responsabilitatii

Asrom Industrii nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Asrom Industrii isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Asrom Industrii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Asrom Industrii de la clientul respectiv.

Dupa receptionarea produselor, clientul  

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului achizitionat sau inlocuirea cu unul conform. In cazul cererii de returnare a contravalorii produsului, Asrom Industrii srl. va face dovada restituirii sumei datorate in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea notificarii daca produsul a fost returnat in acest interval sau s-a facut dovada returnarii lui, in caz contrar Asrom Industrii srl. poate intarzia plata sumei datorate pana la returnarea produsului sau prezentarea dovezii returnarii lui. Suma returnata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 14). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, notificarea dumneavoastra va fi trimisa in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Trimiterea notificarii se face prin email, adresa noastra de corespondenta este: stupvertical@gmail.com. Daca se doreste trimiterea notificarii prin alte medii adresa noastra fizica de corespondenta este: str Horia Coriolan 175 C, Oradea, Bihor.

Asrom Industrii nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Asrom Industrii isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. In masura in care o comanda a fost validata Asrom Industrii nu poate opune clientului lipsa de produse.

Asrom Industrii nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Asrom Industrii nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

 1. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de Asrom Industrii, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturare, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.

Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a utilizatorilor catre alte persoane care acceseaza paginile acestui site, fara sa aiba acordul prealabil  si explicit al utilizatorului.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale (newsletter) de catre Asrom Industrii catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare la adresa: stupvertical@gmail.com

Orice utilizator/client care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a site-ului trimitand un e-mail la adresa: stupvertical@gmail.com. Odata cu stergerea adresei de mail din baza de date i se va inchide si contul de client.

 1. Acces si inregistrare ca membru

Calitatea de membru pe site poate fi dobandita de orice persoana juridica sau fizica cu sediul in Romania.

Pentru inregistrarea ca membru pe site utilizatorul este  obligat sa furnizeze toate datele de identificare ce sunt specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului utilizatorul se oblige  sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, pe care sa le actualizeze in permanenta.

Daca informatiile furnizate nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Asrom Industrii are dreptul sa suspende sau sa inchida contul utilizatorului si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Asrom Industrii poate, fara orice alta notificare sau formalitate, sa suspende sau sa inceteze accesul acestuia la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.

Clientul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele de utilizator fiind integral in responsabilitatea clientului.

Clientul este obligat sa ne instiinteze, in termen de maxim 48 de ore, despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care din motive imputabile utilizatorului ii este suspendata acestuia calitatea de utilizator al site-ului, nu va fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 1. Politica de vanzare online

Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile intr-o anumita perioada de timp, determinata si prezentata explicit pe site,  sau in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/utilizator persoana juridica cu sediul in Romania dupa inregistrarea ca membru.

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Asrom Industrii isi deruleaza operatiunile pe site.

Notificarea primita de catre client, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail). In termen de maxim doua zile lucratoare clientul va fi contactat telefonic de unul dintre operatori pentru validarea comenzii, in caz contrar, clientul este obligat sa contacteze furnizorul pentru a confirma comanda. Comenzile ce nu au fost validate telefonic de catre operatorii nostrii nu vor fi livrate.

Pentru motive justificate, Asrom Industrii isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda. Daca  vor fi efectuate modificari asupra comenzii,  clientul va fi instiintat despre aceasta schimbare la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Asrom Industrii la efectuarea comenzii.

Odata cu confirmarea comenzii se va conveni si asupra modalitatii de livrare, plata facandu-se prin ordin de plata in avans sau ramburs la primirea produselor.

Pentru comenzile ce urmeaza a fi ridicate din magazinele Asrom Industrii sau de la sediul nostru, preturile si rezervarile produselor sunt valabile 48 de ore de la confirmare comenzii.

Pentru produsele din catalog care nu au un pret de vanzare afisat puteti solicita oricand o cerere de oferta numai dupa ce va inregistrati ca membru pe site. Dupa ce contul de membru este validat veti primi un raspuns la cererea de oferta in maxim 48 de ore lucratoare de la data confirmarii cererii.

In raspunsul la cererea de oferta veti primi pretul pentru produsele solicitate, dar si disponibilitatea acestora, urmand ca apoi sa puteti concretiza aceasta cerere intr-o comanda.

 1. Pretul

Toate preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si  includ T.V.A. Pretul poate fi modificat de catre Asrom Industrii, in orice moment, fara preaviz.

Clientul se obliga sa achite pretul aratat anterior prin ordin de plata in avans sau ramburs, in momentul livrarii produselor, in caz contrar produsele nu vor fi inmanate clientului, iar comanda se va considera anulata.

Asrom Industrii atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Asrom Industrii va informa clientul asupra pretului corect.

Preturile produselor de pe site sunt valabile numai la comanda facuta prin intermediul site-ului www.stupvertical.ro.

 1. Modalitatea de livrare

Produsele vor fi livrate prin Curier sau pot fi ridicate de la sediul nostru, conform optiunii clientului.

Adesa sediu: Oradea, str Horia Coriolan 175 C, Bihor, Romania. Program de lucru: 7:00 – 15:00 (L – V) cu exceptia zilelor legale libere conform legii.

Asrom Industrii va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care nu se poate livra comanda din cauza ca produsul nu este diponibil, Asrom Industrii va informa clientul despre aceasta situatie. Asrom Industrii poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.

Pentru produsele aflate in stoc termenul de livrare in mod obisnuit se incadreaza intre 24 ore si 48 ore, din momentul confirmarii comenzii. Cu toate acestea Asrom Industrii isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil.

 1. Conditii de livrare

La solicitarea Asrom Industrii sau a curierului, clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre Asrom Industrii.

In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier a numarului comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

Clientul va fi contactat telefonic de catre curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Asrom Industrii, la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa furnizata de acesta la momentul plasarii comenzii.

 1. Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze factura si avizul prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe avizul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea facturii clientul recunoaste ca a receptionat produsele comandate si primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate urmand sa faca plata catre curier, daca aceasta nu a fost facuta in prealabil prin ordin de plata.

 1. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Asrom Industrii va emite catre Client o factura pentru produsele livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Plata se face prin ordin de plata in avans sau ramburs la primirea produselor.

 1. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.stupvertial.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii: 

 • produsul sa fi fost cumparat de la Asrom Industrii SRL si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile cu care au venit in acesta, si sa le livreze daca este posibil impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. Costul transportului este suportat de Client.

 Cauze de pierdere a garantiei: 

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Asrom Industrii nu ofera garantii Clientilor: 

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Asrom Industrii srl ofera garantie produsului; 
 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.
 • conform legii
 1. Exercitarea dreptului de retragere si politica de retur

Clientul se obliga sa notifice Asrom Industrii srl intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la  stupvertical@gmail.com  sau prin telefon la numarul 0728 074 288 in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, Asrom Industrii poate refuza returul.

 Informatiile necesare care trebuie furnizate catre Asrom Industrii in notificare sunt urmatoarele:

 • data expedierii coletului;
 • copie scanata a facturii;
 • numarul Comenzii;
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate);
 • motivul intemeiat pentru care se doreste returnarea produselor.

Costurile de transport ale produselor returnate intra in responsabilitatea clientului.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Asrom Industrii).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

 1. Continut site

stupvertical.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 1. Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii/clientii.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Asrom Indutrii srl isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, Asrom Industrii srl isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la info.asrom@gmail.com

16.12.2018

Completari

Site-ul Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) este operat de societatea Asrom Industrii SRL, cu sediul in Coriolan Hora 175 C, Bihor, Oradea, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J05/630/2011. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Stupi verticali Dadant, lazi de stupi noi (stupvertical.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com