Descoperă noua gamă de Stupi!

stup albine premiumDescoperă noua gamă de Stupi!  Fabrica de Stupi Oradea care vin cu noutăți și cu următoarele îmbunătățiri pentru stupi:

Aerisire în față și spate pe diagonala capacului pentru – O aerisire adecvată

Reglarea temperaturii și umidității: O bună aerisire în față și spate pe diagonala capacului permite circulația aerului în stup, ajutând la menținerea unei temperaturi și umidități optime în interior. Aerisirea adecvată ajută la răcirea stupului în timpul perioadelor de căldură și la reducerea condensului în timpul iernii sau în condiții umede. Aceasta poate contribui la menținerea sănătății albinelor și la creșterea eficienței stupului. O aerisire corectă asigură un flux de aer adecvat și ajută la eliminarea vaporilor de apă, poluarea și mirosurile neplăcute. Acest lucru poate contribui la un mediu mai sănătos și mai confortabil pentru albine, facilitând procesele lor vitale și creșterea populației stupului.

Mânere pe toate parțile magaziilor pentru – Manipulare ușoară și sigură

Manipulare ușoară și sigură: Manerele montate pe magazii facilitează manipularea stupilor. Acestea oferă un punct de prindere convenabil, permițând apicultorului să ridice și să transporte magaziile cu mai multă ușurință și siguranță. Prin utilizarea manerelor, se reduc șansele de alunecare sau cădere accidentală a magaziilor, minimizând riscul de perturbare a albinelor și de deteriorare a stupului.

Mânere metalice montate în față și în spatele cuibului pentru – Durabilitate și rezistență

Durabilitate și rezistență: Mânerele metalice sunt, de obicei, durabileși rezistente la uzură. Acestea pot rezista la condiții de utilizare intense și pot suporta greutatea cuibului și a albinelor fără a se deforma sau deteriora în timp. Având o construcție solidă, mânerele metalice oferă un suport fiabil pe termen lung pentru manipularea stupului.