Garantie 5 ani pentru stupii montati si vopsiti

Garantie 24 de luni pentru stupii montati nevopsiti.

Suntem mandri de reputatia noastra de a va oferi un excelent raport calitate-pret in ceea ce priveste stupii pentru albine din lemn. Noi, Fabrica de stupi Oradea suntem foarte constienti ca succesul nostru este construit pe increderea si satisfactia clientilor-apicultori amatori sau profesionisti, de aceea am selectat de-a lungul timpului o echipa care pune accent in primul rand pe profesionalismul absolut si satisfactia dumneavoastra pe termen lung, seriozitatea si grija pentru detalii ne definesc in tot ceea ce facem.

Nu suntem doar furnizori de stupi pentru albine de foarte buna calitate, care ofera siguranta, si usurinta in utilizare, ci suntem parteneri si ne implicam cu entuziasm si deschidere, demonstrand empatie si promptitudine.

 

Incepe sa investesti in ceea ce merita!

Esti apicultor profesionist sau amator, indragesti albinele si ai facut o pasiune pentru ele?

Fabrica de stupi Oradea recunoscuta la nivel national ca un producator de stupi pentru albine de o calitate deosebita ofera garantie de 2-5 ani pentru stupii achizitionati.

Producem atat stupi standard cat si stupi realizati dupa cerintele apicultorului. Descopera cum poti avea stupi realizati din cele mai bune materiale, incheiati si vopsiti profesional la doar 110 lei/an adica echivalentul a 3 kg de miere !! Garantie 5 ani !!

Ne-am creat o imagine pozitiva in randul apicultorilor din toata tara, o imagine care a implicat multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu de la alegerea furnizorilor de materii prime, conceperea componentelor de stupi, producerea lor in serie si desfacera la nivel national.

Apeland la Fabrica de stupi Oradea esti sigur ca nu gresesti !