Referinte clienti

Buna,
Sunt din A*****, judetul Arad. Am achizitionat in total 5 stupi de la
dumneavoastra si vreau sa va transmit multumirile mele fata de calitatea acestora, finisajele de exceptie, materialele folosite si oportunitatea cu care am fost servit.
Cine va alege nu se inseala.

Ionel B

Am primit stupii fara nici un defect. I-am montat fara sa am vreo componenta lipsa 🙂 Am atasat si poza cu stupii montati si vopsiti ( mai degraba pictati) :)”

Ionel S. ,  Bacau

Am primit zilele acestea o comanda facuta la Fabrica de stupi Oradea.
Pot spune doar de bine… Baietii au scule, materiale si cuvant. Atasez poze cu caturi…

Daniel M. , jud Arad

E un stup de 10 rame, foarte bine lucrat, din blana de brad uscata, slefuit cum trebuie. Cel mai mult mi-au placut fundul si capacul. Se vede ca au scule performante. Debitarile, frezatul si incleiatul sunt la nivel de arta. Nu folosesc aracet ci un clei zdravan. Bravo lor pt. initiativa !

D. Sebastian

Tin sa le multumesc inca odata pentru seriozitate si calitatea produselor pe care le au nu am nici un interes sa le fac reclama dar alaturi este un stup facut la noi la Vaslui asa ca va spun ca este o mare diferenta pentru ca materialu nu a fost destul de uscat si am avut probleme la unii stupi , pe cand astia sunt de o calitate deosebita…

Nicu M.

Am avut o comanda la aceasta firma de 25 stupi verticali cu magazie 1/2. Desi initial mi s-a spus ca vor fi gata in 2 saptamani (echipa care lucreaza tocmai venea din concediu) am avut surpriza ca dupa o saptamana sa fiu sunat ca lazile sunt gata. Lemn uscat ,imbinari perfecte, totul lucrat profesional. In doua cuvinte seriozitate si calitate!

Dorin C.

Pot spune ca sunt foarte multumit de calitate si termenul respectat. Singura sugestie ar fi sa va faceti o publicitate mai intensa pe internet pentru ca unii care vand calitate mult inferioara sunt mai agresivi….
O sa va recomand si sper sa mentineti pe viitor aceeasi proportie calitate – pret…

Indoiala in legatura cu calitatea promisa am avut,deorece piata este mare si nu stii ce primesti si e penibil sa trimiti marfa inapoi. Nu am bagat in seama ca oferiti garantie, am privit atent pozele si am vazut o prelucrare profesionala, bineinteles si pozele pot fi trucate de aceea am ales sa comand ceva mai putin si sa vad calitatea lucrari si in viitor sa comand de la dvs. Intradevar pretul este minim la calitatea oferita. Am cumparat stupi cu cioturi care au deformat stupul. Stupi in kit nu am cumparat dar sunt curios cit de usor se asambleaza. Cu placere o sa va recomand si altor apicultori

N. F.