Selecteaza varianta dorita pentru afisare pret

Va rugam sa alegeti componentele de mai jos pentru a va configura stupul dorit. Dupa selectarea tuturor componentelor necesate, apasati pe butonul “Adauga in cos” si completati datele dvs. Urmeaza sa fiti contactat telefonic pentru confirmarea si finalizarea comenzii.

Cantitatea minima de comanda este de 3 stupi (fie din aceeasi categorie, fie din categorii diferite cum ar fi premium, mer, classic).

 

 

Disponibil pentru precomandă

Pentru a incepe configurarea, alegeti tipul de stup dorit.
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Introduceti nr. bucati dorite
Bifati accesoriile de care aveti nevoie, iar mai jos introduceti nr. de bucati necesar.
*Puteti modifica numarul de stupi in campul de mai jos (in fata butonului Adauga in cos).
**Cantitatea minima de comanda este de 5 stupi (fie din aceeasi categorie, fie din categorii diferite cum ar fi premium, mer, classic).
Product total
Options total
Grand total
SKU: StupClasic Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Elementele componente pentru lazi de stupi de albine vreticali Dadant sunt realizate din panouri lamelare din lemn de molid, cu umiditatea de 10%, imbinat prin lipire in prese cu adeziv industrial pentru utilizare la exerior D4 de productie germana.

Stupi de albine este montati cu holzsuruburi pentru lemn (3,5 x 45 mm, zincate) cu filet partial si adeziv D4.

Grosimea peretilor pentru stupi de albine verticali este de 21 mm sau 25 mm .

Fundul stupului este un fund plin mobil, format din doua laterale solide si un podet de lemn.

In varianta fundului detasabil acesta se prinde de cuibul stupului cu sarma arc.

La urdinisul stupului de albine se monteaza scandurita de zbor  cu balamale si foraiber

Cuibul are o inaltime de 310 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 15 mm inaltime si 10 mm adancime, respectiv 12 mm.

Rama asezata in cuib are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

Dupa asezarea celor 10 rame in cuib ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

De la fundul stupului de albine pana la partea inferioara a ramei de albine exista o distanta de aproximativ 15-16 mm.

Acesta vine echipat cu manere metalice zincate blocabile la 90 de grade

Magazia 1/2 pentru stupi de albine are o inaltime de 170 mm, faltul unde se aseaza ramele este de 15 mm inaltime si 10 mm adancime respectiv 12 mm.

Rama de albine asezata in magazia stupului de albine are un joc de aproximativ 2,5-3 mm astfel ramele au joc suficient pentru a fi manipulate si in acelasi timp ramane o distanta corespunzatoare intre lateralele ramei si peretii stupului fara a strivi albinele la scoaterea sau introducerea ramei de albine in cuib.

Dupa asezarea celor 10 rame in magazia stupului de albine ramane o distanta de aproximativ 8-10 mm de la ultima rama pana la peretele stupului usurand lucrul cu ramele.

La asezarea magaziei peste cuib se creeaza un spatiu intre ramele de cuib si magazie de aproximativ 9 mm.

Aceasta vine echipat cu coltare metalice zincate.

Podisor hranitor 2 in 1, parafinat, este un Podisor profesional care ajuta apicultorul sa administreze hrana familiei de albine fara a o deranja, fara a raci cuibul.

Capacitate 1,8 L. Fiert in parafina. Complet echipat.

Hranirea (administrarea siropului) se face usor doar ridicand capacul stupului si turnarea siropului in decuparea inchisa cu placaj.

Podisorul este prevazut si cu sita care pe timpul iernii se poate acoperi cu haine sau polistiren.

Pe timpul transportului sau a zilelor toride vara acest podisor ofera o ventilatie corespunzatoare.

Acesta vine echipat cu coltare metalice zincate

Capac pentru stupi de albine verticali, cu inaltimea de 83 mm, format din rama de lemn cu inaltimea de 75 mm, peste care se prinde capacul din OSB cu grosimea de 8 mm.

Capacul pentru stupi de albine poate fi sau nu prevazut cu aerisire (va rugam precizati in momentul lansarii comenzii). De obicei pentru o aerisire cat mai eficienta este preferabil aersisirea in fundul stupului astfel in cazul utilizarii fundului antivarroa capacul nu trebuie prevazut cu aerisire iar in cazul in care fundul de stupi de albine este plin atunci este necesara fanta de aerisire in capac. Aerisirea este acoperita ca sita ca sa nu intre albinele sau viespi.

Capac din tabla zincata 0,4 mm  indoit 20 mm si cositorit la colturi.